Voor bedrijven

Grote aantallen & samenwerken

REiSREPORT is een persoonlijk en uniek merk, online en zeker ook offline in print. Een fijne partner voor samenwerkingen. Onze boeken zijn prachtige cadeaus voor je personeel en relaties of om te verkopen in je winkel.

Snel zakelijk contact? Bel: 0318-236078.

Let op: niet voor webshop-bestellingen. Dit nummer kan alleen boekhandels en bedrijven assisteren. Als consument kijk je hier.

Grote aantallen

Wil je een groot aantal boeken tegelijk bestellen, betalen op rekening of juist boeken inkopen om te verkopen? Bekijk de mogelijkheden.

I Samenwerken

REiSREPORT is een platform met een groot en persoonlijk bereik, zowel online als offline. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

I Pers/media

Voor de allerleukste redacteuren, zoals jij, hebben we speciale media pagina’s. Met info en high-res foto’s van onze publicaties.

Grote aantallen & verkoop

Cadeaus & relatiegeschenken

Reeds voor een groot aantal bedrijven, instanties en verenigingen hebben we boeken mogen leveren als relatiegeschenk, kerstpakket of als cadeau voor bijzondere gelegenheden. Vanuit onze fulfilment kunnen we kleine en grote aantallen leveren, ook last-minute. Van volle pallets tot stuk voor stuk verzenden met een speciale kaart naar jouw adressenbestand. Bespreek zeker de vele mogelijkheden want we kunnen veel.

Ook last-minute!

Al meer dan 200 tevreden bedrijven gingen je de afgelopen jaren voor.

Boekhandels

Bij het Centraal Boekhuis zijn onze boeken op voorraad. Ons aansluitnummer is 6323437. Dit is dan ook in de meeste gevallen de makkelijkste manier om als boekhandel onze boeken te bestellen. Heb je geen CB aansluiting maar wil je wél onze boeken verkopen? Dan kunnen we ook snel uit eigen voorraad leveren bij een minimum van 10 boeken.

Met inmiddels 5 bestsellers, herkennen Nederlanders onze boeken ook in jouw winkel.

Goed te weten

  • Grote aantallen kunnen we leveren op EUR of CB pallets. Kleinere aantallen met de PostNL pakketdienst.
  • Afzonderlijk versturen? Dat kan. Al onze boeken kunnen worden verzonden als brievenbuspakket. Dat scheelt verzendkosten.
  • Boeken laten inpakken, met een kaart, brief of product erbij. Alles is mogelijk.
  • Tot 22:00 kunnen we pakketten sturen die de volgende dag geleverd worden.
  • Bestellen op rekening is mogelijk.

Onze boeken zijn echte altijd-goed-cadeaus.

Samenwerken

Adverteren

REiSREPORT is een bijzonder persoonlijk merk. Omdat we alles zelf doen (onderzoek, alle foto’s, teksten, vormgeving, distributie, marketing, etc.), zijn onze volgers, lezers en klanten zeer betrokken. Hierdoor is adverteren in onze nieuwsbrief, onze app, op onze website, socials of in of rondom onze publicaties zeer waardevol.

Vraag onze Saleskit aan

Visitbureaus, merken en overheden gingen je al voor.

Bijzondere samenwerking

Content afspraken, custom publishing of andere varianten. We maken er altijd iets bijzonders van. Zo maakten we eerder een speciale reisgids die naar 500.000+ klanten van verzekeraar Interpolis werd gestuurd. Ook hebben we af en toe een leuke aanbieding in onze webwinkel van andere producten en is ook onze app en nieuwsbrief geregeld het toneel van een leuke samenwerking.

Met veel kennis, kunde en plezier kunnen we bijzondere en originele concepten bedenken en realiseren.

Cijfers

Bekijk onze bereikcijfers, tarieven en het profiel van onze volgers en lezers in onze Saleskit.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Contact

Gebruik onderstaande dynamische formulier om meteen het juiste contact te hebben.

REiSREPORT B.V.
KvK-nummer: 30270927
Btw-nummer: NL 821321.468.B01
Vestigingsadres (geen bezoekadres):
Amsterdamseweg 34A, 6712 GJ Ede
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Disclaimer